head_banner

Pengisian AC EV

zx

Stasiun Pengisian Residential
Miwiti kebak.Ngirit wektu kanthi ngisi mobil listrik ing omah.Ora
kudu mandheg ing dalan

Kabeh mobil listrik kudu diisi kanthi plugging.
Sampeyan bisa ngisi ulang nggunakake soket tembok standar utawa stasiun pangisian daya EV.

Wektu sing dibutuhake kanggo ngisi daya kanthi lengkap adhedhasar tingkat, utawa kacepetan, pangisi daya lan kebak baterei.

Kanthi ngisi daya omah sampeyan bisa njupuk kauntungan saka super murah, energi ijo sewengi.

Fitur Stasiun Pengisian EV

Desain inovatif:
Pangisi daya AC EV minangka karya seni sing dirancang kanggo nambah pengalaman ngisi daya kanthi terobosan tampilan tradisional.

Deskripsi LED:
Lampu LED nuduhake status pangisian daya kanthi owah-owahan warna lan nggunakake lampu ambegan kanggo ngindhari sorotan langsung ing mripat manungsa.

Gampang kanggo nggunakake:
Desain loropaken pangguna, gampang kanggo instalasi, pangopènan lan panggunaan.

Kompatibel karo saben EV:
Nganggo konektor J1772/Tipe 2 sing bisa ngisi EV ing pasar.

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita