koka_banderolë

Karikimi AC EV

zx

Stacionet e karikimit të banesave
Filloni të ngarkuar plotësisht.Kurseni kohë duke karikuar makinën tuaj elektrike në shtëpi.Nr
duhet të ndalet në rrugë

Të gjitha makinat elektrike duhet të karikohen duke u futur në prizë.
Mund të rikarikoni duke përdorur një prizë standarde në mur ose një stacion karikimi EV.

Koha që duhet për të karikuar plotësisht bazohet në nivelin, ose shpejtësinë e karikimit dhe sa e mbushur është bateria.

Me karikimin në shtëpi mund të përfitoni nga energjia super e lirë dhe e gjelbër gjatë natës.

Karakteristikat e stacioneve të karikimit të EV

Dizajn inovativ:
Karikuesi AC EV është një vepër arti e krijuar për të përmirësuar përvojën e karikimit me përparimin e pamjes tradicionale.

Përshkrimi LED:
Drita LED tregon statusin e karikimit sipas ndryshimeve të ngjyrave dhe përdor dritën e frymëmarrjes për të shmangur shkëlqimin e drejtpërdrejtë në sytë e njeriut.

Lehtë për t'u përdorur:
Dizajn miqësor për përdoruesit, i lehtë për instalim, mirëmbajtje dhe përdorim.

E përputhshme me çdo EV:
Përdor lidhësin J1772/Type 2 që mund të karikojë çdo EV në treg.

Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni