STAC KARKUESI EV
Stacioni i karikimit FAST DC
Shiko më shumë
miun miun poshtë
KARKUESI PORTABLE EV
16A 32A 40A
ne
karikues portativ ev
KARKUESI PORTABLE EV
KARKUESI PORTABLE EV
Shiko më shumë
Stacioni i Karikimit të EV
7KW 11KW 22KW
EV_charger_wallbox-11
Kuti muri EV
Stacioni i Karikimit të EV
Stacioni i Karikimit të EV
Shiko më shumë
MODULI I KARKUESIT EV
20kW 30kW 40kW 50kW 60kW
asdas
moduli i karikuesit
MODULI I KARKUESIT EV
MODULI I KARKUESIT EV
Shiko më shumë
Stacioni i karikuesit DC
60KW 90KW 120KW 150KW 180KW 200KW 240KW
Stacioni i karikuesit DC 180 KW
Stacioni i karikuesit DC
Stacioni i karikuesit DC
Stacioni i karikuesit DC
Shiko më shumë
MIRE SE ERDHET NE

MIDA GRUPI

Shanghai Mida Cable Group Limited filial në pronësi të plotë Shanghai Mida EV Power Co., Ltd. dhe Shenzhen Mida EV Power Co., Ltd. Shanghai Mida New Energy Co., Ltd.
Si një prodhues profesionist EVSE, MIDA Group fokusohet në ofrimin e klientëve me pajisje karikimi profesionale më të sigurta, më efikase dhe më të qëndrueshme.
luaj-btn
X
PRODUKTET KRYESORE
Mësoni rreth produktit tonë Zhu Lei, në mënyrë që të gjeni produktin që dëshironi
Moduli i ngarkuesit EV 20KW 30KW 40KW për stacionin e karikuesit DC
  • Dendësi më e lartë e fuqisë
  • Gama më e gjerë e fuqisë konstante
  • Efikasitet më i lartë i konvertimit
  • Moduli i fuqisë me ftohje të lëngshme
  • Moduli i rrymës AC DC me dy drejtime
  • Besueshmëri më e lartë dhe zhurmë më e ulët
  • Moduli i karikimit 20kw, 30kw, 40kw, 50kw, 60kw
Shiko më shumë
DC-charger-power-modul
CCS1 CCS2 GBT Japoni CHAdeMO Prizë 125A 150A 200A DC lidhëse e karikimit të shpejtë për EV Nissan Leaf
  • Karikim i shpejtë i besueshëm DC nga furnizimi me energji DC
  • Priza Tesla NACS & CCS1 &CCS2 & GB/T & CHAdeMO
  • 80A, 125A ,150A ,200A ,250A ,300A ,350A ,375A,500A
  • Reach & ROHS Certified
  • Në përputhje me JEVSG 105
  • UL, TUV, marka CE dhe (versioni evropian)
Shiko më shumë
Lidhës i ngarkuesit DC
Stacioni i karikuesit DC 120kw 180kw 240kw
  • Stacioni i karikimit me shumë standarde DC
  • Konfigurime fleksibël 60kW, 90kW, 120kW DC + 22kW, 44kW AC
  • Mbështet karikimin CCS, CHAdeMO, GB/T dhe Lloji 2 AC
  • Ethernet, Wi-Fi, lidhje 4G
  • OCPP 1.6J & OCPP 2.0
  • Karikimi inteligjent mbështet balancimin dinamik të ngarkesës
Shiko më shumë
Stacioni i karikuesit DC
Karikues i shpejtë 20kw 30kw 40kw 60kw Wallbox DC
  • Karikues i shpejtë Wallbox DC
  • Montim në mur ose në piedestal
  • Mbështet dy automjete që karikojnë njëkohësisht
  • Lidhës SAE Combo, CHAdeMO ose GBT janë opsionale
  • OCPP 1.6J & OCPP 2.0
Shiko më shumë
Karikues i shpejtë Wallbox DC
LAJME TË KORPORATËS
Tregu i modulit të karikimit të EV në Kinë për stacionin e karikuesit DC të makinave elektrike
Tregu i Modulit të Karikimit të EV Rritja e konsiderueshme e vëllimit të shitjeve të moduleve të karikimit ka çuar në një rap...
24-04-15 Shiko më shumë
Lidhësi NACS i prizës së karikimit të Tesla-s
Konektori NACS i prizës së karikimit të Tesla-s Për dy muajt e fundit, diçka më ka bërë me të vërtetë ingranazhet e mia, por ...
23-11-23 Shiko më shumë
Tesla NACS Plug po përmirësohet në 400 kW prodhim në rrjetin e karikimit të Super-Aleancës
Priza Tesla NACS po përmirësohet në prodhim 400 kW në Rrjetin e Karikimit të Super-Aleancës Tesla NACS Charging Hero NACS J3400 Plu...
23-11-23 Shiko më shumë
Shiko më shumë
hetim_bg
BASHKONI NE SI KLIENT APO PARTNER
KONTAKTONI TANImesazh

Lini Mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni