Stasiun carjer EV
FAST DC stasiun Ngecas
View More
beurit mouse-handap
PORTABLE EV carjer
16A 32A 40A
urang
carjer ev portabel
PORTABLE EV carjer
PORTABLE EV carjer
View More
Stasion Ngecas EV
7KW 11KW 22KW
EV_charger_wallbox-11
Kotak témbok EV
Stasion Ngecas EV
Stasion Ngecas EV
View More
EV carjer modul
20kW 30kW 40kW 50kW 60kW
asdas
modul carjer
EV carjer modul
EV carjer modul
View More
Stasiun carjer DC
60KW 90KW 120KW 150KW 180KW 200KW 240KW
180KW DC Charger Station
stasiun carjer DC
Stasiun carjer DC
Stasiun carjer DC
View More
Wilujeng sumping di

MIDA GROUP

Shanghai Mida Cable Group Limited cabangna milik pinuh Shanghai Mida EV Power Co., Ltd. jeung Shenzhen Mida EV Power Co., Ltd. Shanghai Mida New Energy Co., Ltd.
Salaku produsén EVSE profésional, MIDA Group museurkeun kana nyayogikeun para palanggan alat ngecas profésional anu langkung aman, langkung efisien sareng langkung stabil.
maén-btn
X
PRODUK UTAMA
Diajar ngeunaan produk kami Zhu Lei, supados anjeun tiasa mendakan produk anu anjeun pikahoyong
20KW 30KW 40KW EV carjer Module pikeun DC carjer Station
    • Kapadetan kakuatan anu langkung luhur
    • rentang kakuatan konstan lega
    • efisiensi konversi luhur
    • Cairan tiis Power Module
    • Bidirectional AC DC Power Module
    • Reliabiliti luhur jeung noise Handap
    • 20kw, 30kw, 40kw, 50kw, 60kw ngecas modul
View More
DC-carjer-kakuatan-modul
CCS1 CCS2 GBT Jepang CHAdeMO Colokkeun 125A 150A 200A DC Panyambung Ngecas Gancang pikeun EV Nissan Daun
    • Dipercaya ngecas gancang DC tina catu daya DC
    • Tesla NACS & CCS1 & CCS2 & GB / T & CHAdeMO Colokkeun
    • 80A, 125A, 150A, 200A, 250A, 300A, 350A, 375A, 500A
    • Jangkauan & RoHS Certified
    • JEVSG 105 patuh
    • UL, TUV, tanda CE jeung (Vérsi Éropa)
View More
Panyambung carjer DC
120kw 180kw 240kw DC Charger Station
    • Stasion Ngecas DC Multi-baku
    • Konfigurasi fléksibel 60kW, 90kW, 120kW DC + 22kW, 44kW AC
    • Ngarojong ngecas CCS, CHAdeMO, GB/T, sareng Type 2 AC
    • Ethernet, Wi-Fi, sambungan 4G
    • OCPP 1.6J & OCPP 2.0
    • Ngecas pinter ngadukung kasaimbangan beban dinamis
View More
Stasiun carjer DC
20kw 30kw 40kw 60kw Wallbox DC Carjer Gancang
    • Wallbox DC Gancang carjer
    • Tembok dipasang atanapi pedestal mount
    • Ngarojong dua kandaraan sakaligus ngecas
    • SAE Combo, CHAdeMO, atanapi konektor GBT opsional
    • OCPP 1.6J & OCPP 2.0
View More
Wallbox DC Gancang carjer
WARTA KORPORAT
Tesla urang Ngecas Colokkeun NACS Panyambung
Tesla's Charging Plug NACS Connector Kanggo sababaraha bulan kapengker, aya anu leres-leres ngagiling gear kuring, tapi ...
23-11-23 View More
Tesla NACS Plug Ngaronjatkeun kana Kaluaran 400kW di Super-Alliance Charging Network
Tesla NACS Plug Ngaronjatkeun kana Kaluaran 400-kW di Super-Alliance Charging Network Tesla NACS Charging Hero NACS J3400 Plu...
23-11-23 View More
Naon bédana supercharger Tesla sareng pangecas umum anu sanés?
Naon bédana supercharger Tesla sareng pangecas umum anu sanés?Tesla supercharger sareng ch umum sanésna ...
23-11-22 View More
View More
inquiry_bg
Gabung kami salaku konsumén atawa pasangan
KONTAK AYEUNApesen

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami