head_spanduk

FAQs

Ngeunaan MIDA

Naha MIDA produsén?

Kami pabrik jeung pabrik, Kusabab kantor urang aya di Shanghai jeung urang boga pabrik agén koperasi jangka panjang sorangan, urang boga patén urang sorangan, sarta kami bisa nawiskeun jasa kustomisasi kayaning logos, ngaran merk, bungkusan, sarta kelir kabel nurutkeun anjeun. kabutuhan.
Seueur jumlah akumulasi data sareng eupan balik pelanggan ngajantenkeun produk MIDA ngamutahirkeun sareng gancang pisan kalayan adaptasi anu kuat, anu tiasa nyumponan kabutuhan pamakean di lingkungan mana waé.Mida gaduh sakedik kasus saatos-jualan, janten padagang kami tiasa difokuskeun kana penjualan produk sareng promosi saluran tanpa hariwang ngeunaan tekanan saatos penjualan.

Naon pasar utama MIDA?

Wewengkon pasar produk MIDA kalebet Eropa, Amérika Kalér, Wétan Tengah, Asia Tenggara sareng bagian Amérika Kidul.

Jenis produk naon anjeun tiasa nyadiakeun?

2.Produk utama kami nyaéta: AC jeung DC EV panyambungna carjer na sockets, type1and type2 EV kabel tethered, type1 mun type2 EV ngecas kabel, tipe ka type2 EV ngecas kabel, Cina DC ngecas konektor & stop kontak, mode2 carjer EV portabel, 16Amp adjustable carjer EV, 32Amp adjustable EV carjer, 3.6kw / 7kw pinter AC ngecas tihang, 7kw / 11kw / 22kw stasiun ngecas EV, tipe B RCD & RCCB, EVSE controller portabel jeung saterusna.

Naha urang milih anjeun teu suplliers séjén?

Tim profésional:Kami Panyadia Profesional Komponén Kendaraan Listrik, Kaasup Soket colokan EV, Kabel EV, Konektor EV, Stasiun Ngecas EV.Sadaya Produk Kami Datang sareng Sertifikasi CE, TUV, UL.

Kasalametan:Jeung kelas retardant seuneu pangluhurna, gelar super waterproof pikeun mastikeun yén sanajan mobil anjeun ngahaja neuleumkeun dina cai atawa seuneu, anjeun bisa tetep aman dina jangka waktu nu tangtu.
(tips: Ulah neuleumkeun produk dina cai atawa seuneu dina Tujuan, éta pisan bahaya, cherish hirup anjeun sarta tetep jauh ti seuneu jeung cai.)

jasa éndah:profésional pre-diobral, salila-diobral sarta sanggeus-sale.You ngan perlu ngabejaan ka kuring tungtutan anjeun, abdi bakal nungkulan urusan sésana.Sareng anjeun ogé tiasa kéngingkeun réncang Cina anu tulus, upami anjeun badé ngarambat ngurilingan Cina ka hareup, kuring bakal ngarawat anjeun kalayan silaturahmi anu haneut.

Naon jaminan anjeun gaduh?

Pra-jualan:insinyur profésional bakal nguji produk taliti pikeun mastikeun kualitas.

Salila-dijual:kami bakal follw up produksi, pangiriman jeung status logistik pesenan customer urang, pikeun mastikeun konsumén urang meunang produk on waktos atanapi payun ti jadwal.

Sanggeus-jualan:kami gaduh tim khusus pikeun nganyahokeun tanggapan pelanggan, kami bakal uih deui sareng tukeur produk gratis upami tanggung jawab kami.
(Pausahaan kami janji: harga lumrah, waktu produksi pondok tur nyugemakeun layanan sanggeus-jualan.)

Ngeunaan Usaha

Dupi anjeun damel sareng startups?

Kami bungah damel sareng ngamimitian.Dumasar kana pamahaman kami ngeunaan pangalaman proyék anorich industri, médan ngecas EV jauh ti dewasa, sareng perusahaan-perusahaan anu lebet kana widang ieu dina tahap ieu gaduh poténsi anu hadé pikeun pangwangunan.Nyatana, kami parantos ngabantosan seueur perusahaan pikeun ngahontal hasil anu saé dina pasar lokalna.

Naon kuantitas pesenan minimum pikeun produk?

Aya sarat MOQ pikeun produk non-ngaropéa.Tapi, éta bakal dijual dina harga ritel nalika kuantitas beuli bulk henteu ngahontal.

The MOQ umum pikeun produk ngaropéa nyaéta 100pcs, sarta sababaraha eusi ngaropéa mungkin gaduh syarat kuantitas husus.Mangga ngahubungan staf jualan kami pikeun leuwih rinci.

Naon istilah pembayaran?

Kami nampi transfer bank, T / T, Paypal & Western Union, atanapi metode pamayaran anu sanés dumasar kana kabutuhan sareng kaayaan anjeun.

Naon waktos siklus produksi anjeun?

waktos kalungguhan produksi urang téh 60-75 poé sanggeus confirming urutan jeung narima deposit teh.

Dupi abdi tiasa meunangkeun cutatan lengkep?Iraha kuring tiasa ngarep-ngarep nampi éta saatos ngirimkeun patarosan kuring?

Éta gumantung kana jinis produk, syarat fungsional, sareng kuantitas produk anu anjeun peryogikeun.Sacara umum, kutipan munggaran bakal sumping dina hiji atanapi dua dinten bisnis.Kutipan anu ditampi sah salami 30 dinten, saatos éta bakal kadaluwarsa sacara otomatis.

Dupi abdi tiasa meunang sampel saméméh nempatkeun pesenan?

Sumuhun, urang bisa ngirim sampel pikeun inspeksi Anjeun.Nyatana, kami salawasna nyarankeun ngadamel conto kanggo persetujuan sateuacan neraskeun produksi.Kami nganggap éta cara anu saé pikeun mastikeun yén sadayana aya dina halaman anu sami, sareng kami yakin éta ogé ngahindarkeun salah paham.

Mata uang naon anu anjeun nampi?

Urang utamana narima dollar AS (USD) jeung Euro jeung RMB, Lamun hayang mayar dina tipe séjén mata uang, urang kudu mastikeun jeung bank jeung saterusna balik ka anjeun.

Ngeunaan Saatos-diobral

Sabaraha lami waktos ngolah pikeun masalah saatos penjualan?

Biasana dina 1-2 poé gawé;
pikeun sajumlah leutik masalah sanggeus-jualan kompléks, urang bisa jadi kudu méakkeun leuwih waktos komunikasi jeung konsumén dina urutan pikeun ngonfirmasi akar ngabalukarkeun.

Naha sadaya produk anu cacad kedah dikirim deui ka MIDA?

Éta gumantung.Lamun perlu dikirim deui nurutkeun judgment sahiji departemen sanggeus-jualan urang, urang bakal nanya ka konsumén pikeun ngirim ka lokasi ditunjuk di sagala rupa nagara sangkan staf teknis bisa nungkulan produk cacad babarengan.

Naon anu kudu dilakukeun upami produkna ngalaman gangguan di luar periode garansi?

Kami bakal nyayogikeun palayanan saatos penjualan anu langkung lami (iwal karusakan buatan manusa) dumasar kana kaayaan khusus, sapertos ngagantian komponén, sareng bakal ngecas sajumlah biaya pangropéa anu pas.

Naon anu kudu dilakukeun upami kuring mendakan gagal produk?

produk urang geus undergone inspeksi pabrik ketat tur jarang sapatemon masalah sanggeus-jualan.Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon langkung seueur palanggan milih percanten ka MIDA.Upami aya kagagalan produk, mangga ngahubungi departemén saatos penjualan langsung.Kami gaduh prosés saatos-jualan anu lengkep sareng tiasa nyayogikeun palanggan sababaraha metode saatos penjualan sapertos ngagentos atanapi ngalereskeun anu lepat pikeun mastikeun yén konsumén urang bakal mésér produk urang tanpa hariwang.

Pikeun Domestik

Naon ari kendaraan listrik?

Kandaraan listrik teu boga mesin durukan internal.Gantina, éta Powered by motor listrik Powered by rechargeable accu.

Naha anjeun tiasa ngecas mobil listrik anjeun di bumi?

Sumuhun, leres pisan!Ngecas mobil listrik anjeun di bumi mangrupikeun cara anu paling éfisién pikeun ngecas.Ieu ngaheéat waktos Anjeun teuing.Kalayan titik ngecas dedicated anjeun ngan saukur plugin nalika mobil anjeun teu dipake jeung téhnologi pinter bakal ngamimitian jeung ngeureunkeun muatan pikeun anjeun.

Dupi abdi tiasa ninggalkeun EV abdi plugged dina sapeuting?

Leres, teu kedah hariwang ngeunaan ngeusi batre, tinggalkeun mobil anjeun dipasang kana titik ngecas khusus sareng alat pinter bakal terang sabaraha kakuatan anu diperyogikeun pikeun top up sareng pareum saatosna.

Naha aman ngecas mobil listrik dina hujan?

Titik ngecas khusus ngagaduhan lapisan panyalindungan anu diwangun pikeun tahan hujan sareng kaayaan cuaca ekstrim anu hartosna aman pisan pikeun ngecas kendaraan anjeun.

Naha kendaraan listrik langkung saé pikeun lingkungan?

Beda sareng sepupu mesin durukan anu parah polusi, kendaraan listrik henteu émisi di jalan.Nanging, ngahasilkeun listrik masih umumna ngahasilkeun émisi, sareng ieu kedah diperhatoskeun.Sanaos kitu, panilitian nunjukkeun pangurangan émisi 40% dibandingkeun sareng mobil bensin alit, sareng nalika panggunaan Grid Nasional Inggris janten 'hijau', angka éta bakal ningkat sacara signifikan.

Naha kuring tiasa ngecas mobil listrik tina stop kontak colokan 3-pin standar?

Leres, anjeun tiasa - tapi kalayan ati-ati…

1. Anjeun bakal kedah gaduh stop kontak imah anjeun inspected ku tukang listrik mumpuni pikeun mastikeun yén wiring anjeun aman pikeun beban listrik tinggi diperlukeun.

2. Pastikeun anjeun gaduh stop kontak di lokasi anu cocog pikeun nyandak kabel ngecas: TEU aman nganggo kabel extension pikeun ngecas mobil anjeun.

3. Metode ngecas ieu lambat pisan - sakitar 6-8 jam pikeun jarak 100 mil

Ngagunakeun titik ngecas mobil dedicated jauh leuwih aman, langkung mirah tur gancang ti sockets colokan baku.Naon deui, sareng hibah OLEV ayeuna sayogi, titik ngecas kualitas ti Go Electric tiasa hargana sakedik £ 250, dipasang sareng tiasa dianggo.

Kumaha kuring kéngingkeun hibah pamaréntah?

Ngan serahkeun ka kami!Lamun anjeun mesen titik ngecas anjeun ti Go Electric, urang ngan pariksa eligibility anjeun sarta nyandak sababaraha rinci sangkan bisa nanganan klaim anjeun pikeun anjeun.Kami bakal ngalakukeun sadaya padamelan sareng tagihan pamasangan titik ngecas anjeun bakal dikirangan ku £ 500!

Naha mobil listrik ngajantenkeun tagihan listrik anjeun naék?

Teu bisa dihindari, ngagunakeun kakuatan leuwih ku ngecas kendaraan anjeun di imah bakal nambahan tagihan listrik anjeun.Tapi, naékna biaya ieu ngan ukur sakedik tina biaya bahan bakar kandaraan bensin atanapi solar standar.

Kumaha cara kuring mendakan stasiun ngecas nalika kuring jauh ti bumi?

Sanajan Anjeun meureun bakal ngalakukeun lolobana mobil Anjeun ngecas di imah atawa di gawe, Anjeun pasti kudu top-up ti jaman ka jaman bari Anjeun keur kaluar di jalan.Aya seueur situs wéb sareng aplikasi (sapertos Zap Map sareng Open Charge Map) anu nunjukkeun stasiun pangecas pangcaketna sareng jinis pangecas anu sayogi.

Ayeuna aya langkung ti 15,000 titik ngecas umum di Inggris kalayan langkung ti 26,000 colokan sareng anu énggal dipasang unggal waktos, ku kituna kasempetan pikeun ngecas mobil anjeun dina perjalanan ningkat minggu-minggu.

Ngeunaan Produk

Sertifikasi naon anu ditampi MIDA?

Mida owns sertipikat kaasup CE, TUV, CSA, UL, ROHS, ETL, jsb Sadaya sertipikat produk urang aya dina garis kalawan sarat jualan lokal.Upami anjeun gaduh kabutuhan khusus, punten wartosan kami dina waktosna!

Naha MIDA gaduh stok produk?

Kami geus nyiapkeun kuantitas cukup produk non-ngaropéa salaku sampel atawa pikeun kiriman darurat samentara pikeun konsumén.

Sabaraha lami garansi?

Garansi 12-bulan standar industri manglaku ka sadaya produk urang.Garansi ngan valid upami produkna dianggo sareng dipasang leres sareng henteu nutupan karusakan anu disababkeun ku pamasangan anu salah, pamakean anu salah atanapi pamakean di lingkungan anu bahaya pisan.Lamun produk ieu tampered kalawan sagala cara ku nasabah, kayaning disassembling produk pikeun perbaikan, modifikasi, jeung sajabana, mangka jaminan geus euweuh lumaku.Tong hariwang, produk anu umurna langkung ti 12 bulan ogé bakal diurus sacara leres dumasar kana kasus-ka-kasus.

Naha sesah masang wallbox?Naha pangguna tiasa ngarengsekeun pamasangan nyalira saatos ngagaleuh?

Produk kami dirancang pikeun standar urang sorangan sareng gampang pisan dipasang.Sareng kami gaduh petunjuk pamasangan sareng pidéo anu gampang kahartos ogé.Sakabéh prosés instalasi umumna nyokot kirang ti 10 menit ku listrik profésional.Tapi kami henteu nyarankeun masang EVSE ku nyalira demi kaamanan.

Naha carjer anjeun cocog sareng sadaya merek mobil, atanapi ngan ukur tiasa ngecas merek anu tangtu?

Pangecas kami cocog sareng sadaya model mobil di pasar.

Naha produk anjeun ngagaduhan sertifikasi anu diperyogikeun ku pasar lokal?

Keur dijual di sakuliah dunya, sakabéh produk urang geus lulus sertifikasi relevan dipikawanoh ku pamaréntah lokal, kaasup tapi teu diwatesan ka UL, CE, TUV, CSA, ETL, CCC, jsb Éta sagemblengna aman pikeun konsumén ngagunakeun.

Ngeunaan Pangiriman

Kumaha anjeun ngatur pangiriman?

Upami anjeun peryogi, urang tiasa ngadamel pangiriman sareng urusan adat nganggo saluran logistik urang sorangan.Ieu hartosna supir urang atanapi FedEx, DHL, bakal nganteurkeun pesenan anjeun ka panto anjeun.

Sabaraha waktos pangiriman rata-rata?

Upami éta mangrupikeun pakét alit anu dikirim ti China ku cara ekspres, waktos pangiriman rata-rata sakitar 12 dinten;
Lamun bets badag barang shipped ti Cina ku laut, waktu pangiriman rata bakal ngeunaan 45 poé;
Upami éta mangrupikeun pakét alit anu dikirimkeun ti gudang luar negeri urang di Amérika Serikat / Kanada / Eropa ku ekspres, waktos pangiriman rata-rata bakal sakitar 2-7 dinten.

Barang dikirim ti mana?

Urang ngirim ti kantor urang atanapi ti pabrik urang langsung.

Kumaha anjeun ngirim produk anu kuring dipesen?

Urang cooperate kalawan operator kayaning DHL, Fedex, TNT, UPS, jsb Laut, hawa, rail, jeung angkutan darat oge sadia on pamundut anjeun.

Naon anu anjeun anggo pikeun ngarangkep produk anu kami mésér?

Kotak kardus kualitas luhur anu nyumponan standar ékspor, upami diperyogikeun.

Kumaha carana abdi tiasa mastikeun pesenan abdi teu nyangsang?

Pastikeun yén sadaya inpormasi anu anjeun kirimkeun leres sareng lengkep, khususna inpormasi pamayaran.
Ngabales promptly kana surelek kami kalayan sagala requests robah na konfirmasi sarta kami bakal ngahubungan anjeun dina waktu.Kami moal ngahasilkeun nanaon tanpa idin tinulis anjeun. Kami bungah tetep anjeun diropéa dina status pesenan anjeun!

Naha pesenan kuring bakal dikirimkeun aman?Naha anjeun tiasa ngajamin yén kuring tiasa nampi produk anu utuh?

Sadaya barang dipariksa sacara saksama pikeun karusakan atanapi cacad sateuacan dikirim.Nalika anjeun nampi kiriman anjeun, pastikeun taliti mariksa sadaya karton pikeun tanda-tanda pengiriman barang anu teu leres, sapertos indentations, liang, potongan, cimata, atanapi sudut anu digencet sateuacan ngadaptarkeun resi.Hal ieu kacida teu mungkin pikeun nampa barang ruksak tanpa tanda-tanda mishandling dina luar bungkusan.Nanging, upami anjeun mendakan masalah, mangga ngahubungi kami langsung.Kami meryogikeun poto digital tina sagala barang dagangan anu ruksak atanapi cacad sareng bungkusan pikeun ngolah klaim.Punten ati-ati nalika muka bungkusan sareng mawa produk ka bumi anjeun.

Pikeun Usaha

Naon bédana antara ngecas DC sareng AC?

Nalika anjeun milarian stasiun ngecas EV anjeun tiasa milih ngecas AC atanapi DC gumantung kana waktos anjeun badé ngecas kendaraan.Biasana upami anjeun hoyong nyéépkeun waktos di hiji tempat sareng teu aya rurusuhan teras milih port ngecas AC.AC mangrupikeun pilihan ngecas anu laun dibandingkeun sareng DC.Kalayan DC, anjeun biasana tiasa ngecas EV anjeun ka persentase anu lumayan dina sajam, sedengkeun kalayan AC anjeun bakal kéngingkeun sakitar 70% dina 4 jam.

AC sayogi dina jaringan listrik sareng tiasa dikirimkeun jarak jauh sacara ékonomis tapi mobil ngarobih AC ka DC kanggo ngecas.DC, di sisi séjén, dipaké utamana pikeun ngecas gancang EVs sarta mangrupakeun konstanta.Éta arus langsung sareng disimpen dina batré alat portabel éléktronik.

Beda utama antara ngecas AC jeung DC nyaéta konversi kakuatan;dina DC konvérsi lumangsung di luar kendaraan, sedengkeun dina AC kakuatan dirobih di jero kendaraan.

Dupi abdi tiasa nyolok mobil abdi kana stop kontak imah biasa abdi atanapi abdi tiasa nganggo kabel extension?

Henteu, anjeun henteu kedah nyolok mobil anjeun ka bumi biasa atanapi stop kontak luar atanapi nganggo kabel ekstensi sabab ieu tiasa bahaya.Cara anu paling aman pikeun ngecas mobil listrik di bumi nyaéta nganggo alat suplai kendaraan listrik khusus (EVSE).Ieu diwangun ku hiji stop kontak outdoor leres ditangtayungan tina hujan jeung tipe alat ayeuna residual nu dirancang pikeun nanganan pulsa DC, kitu ogé arus AC.Sirkuit anu misah ti papan distribusi kedah dianggo pikeun nyayogikeun EVSE.Ngarah ekstensi teu kudu dipaké, sakumaha malah uncoiled;aranjeunna henteu dimaksudkeun pikeun mawa arus dipeunteun pinuh pikeun période anu panjang

Kumaha ngagunakeun kartu RFID pikeun ngecas?

RFID nyaéta akronim pikeun Radio Frequency Identification.Ieu mangrupakeun metoda komunikasi nirkabel nu mantuan dina ngadegkeun identitas hiji objek fisik, dina hal ieu, EV anjeun sarta diri.RFID ngirimkeun identitas nganggo gelombang radio hiji obyék sacara nirkabel.Kusabab naon waé kartu RFID, pangguna kedah dibaca ku pamaca sareng komputer.Lantaran kitu pikeun ngagunakeun kartu anjeun kedah mésér heula kartu RFID sareng ngadaptarkeun éta kalayan detil anu diperyogikeun.

Teras, nalika anjeun angkat ka tempat umum di mana waé stasiun ngecas EV komérsial anu kadaptar, anjeun kedah nyeken kartu RFID anjeun sareng ngabuktoskeunana ku ngan ukur nyeken kartu di interogator RFID anu dipasang dina unit Smart Let.Ieu bakal ngantep pamaca ngaidentipikasi kartu sareng sinyalna bakal énkripsi kana nomer ID anu dikirimkeun ku kartu RFID.Saatos idéntifikasi réngsé anjeun tiasa ngamimitian ngecas EV anjeun.Kabéh stasiun carjer EV publik Bharat bakal ngidinan Anjeun pikeun ngecas EV anjeun sanggeus idéntifikasi RFID.

Kumaha Kuring Ngecas Mobil Listrik Kuring?

1. Parkir kandaraan anjeun supados stop kontak ngecas bisa gampang ngahontal ku konektor ngecas: The kabel ngecas teu kudu dina galur wae salila prosedur ngecas.

2. Buka stop kontak ngecas dina kandaraan.

3. Colokkeun konektor ngecas kana stop kontak lengkep.Prosés ngecas ngan bakal dimimitian nalika konektor ngecas boga sambungan aman antara titik muatan jeung mobil.

Naon rupa-rupa Kendaraan Listrik?

Kendaraan Listrik Batré (BEV): BEV ngan ukur nganggo batré pikeun kakuatan motor sareng batréna dieusi ku stasion ngecas plug-in.
Kendaraan Listrik Hibrida (HEV): HEV didamel ku bahan bakar tradisional sareng énergi listrik anu disimpen dina batré.Gantina colokan, aranjeunna nganggo ngerem regeneratif atanapi mesin durukan internal pikeun ngeusi batre.
Plug-in Hybrid Electric Vehicles (PHEV): PHEVs gaduh durukan internal atanapi mesin sumber propulsi sanés sareng motor listrik.Éta ogé didamel ku bahan bakar konvensional atanapi batré, tapi batré dina PHEV langkung ageung tibatan batré di HEV.Batré PHEV dieusi boh ku stasion ngecas plug-in, ngerem regeneratif atanapi mesin durukan internal.

Iraha urang peryogi ngecas AC atanapi DC?

Sateuacan anjeun mertimbangkeun ngecas EV anjeun, penting pikeun anjeun diajar bédana antara stasiun chagrining listrik AC sareng DC.Stasiun ngecas AC dilengkepan pikeun nyayogikeun dugi ka 22kW ka pangecas kendaraan dina kapal.Carjer DC tiasa nyayogikeun dugi ka 150kW ka batré kendaraan langsung.Tapi, bédana utama nyaéta sakali nganggo pangecas DC kendaraan listrik anjeun ngahontal 80% tina muatan teras kanggo sésana 20% waktos anu diperyogikeun langkung lami.Prosés ngecas AC stabil sareng ngabutuhkeun waktos anu langkung lami pikeun ngecas mobil anjeun tibatan port ngecas DC.

Tapi kauntungan tina gaduh port ngecas AC nyaéta kanyataan yén éta biaya-éféktif sareng tiasa dianggo tina jaringan listrik mana waé tanpa anjeun kedah ngadamel seueur paningkatan.

Upami anjeun buru-buru ngecas EV anjeun teras milarian titik ngecas mobil listrik anu gaduh sambungan DC sabab ieu bakal ngecas kendaraan anjeun langkung gancang.Nanging, upami anjeun ngecas mobil anjeun atanapi kendaraan éléktronik anu sanés di bumi, aranjeunna milih titik ngecas AC sareng masihan waktos anu ageung pikeun ngecas kendaraan anjeun.

Naon kauntungan tina ngecas AC sareng DC?

Duanana titik ngecas mobil listrik AC sareng DC gaduh kauntungan sorangan.Kalayan carjer AC anjeun tiasa ngecas di bumi atanapi damel sareng nganggo PowerPoint listrik standar nyaéta 240 volt AC / 15 suplai listrik amp.Gumantung kana carjer onboard EV, laju muatan bakal ditangtukeun.Biasana antara 2,5 kilowatts (kW) dugi ka 7 ,5 kW?Janten upami mobil listrik 2,5 kW maka anjeun kedah ngantunkeun sapeuting kanggo ngeusi deui pinuh.Ogé, ngecas AC port-éféktif ongkos-éféktif jeung bisa dipigawé ti mana wae grid listrik bari eta bisa dikirimkeun ngaliwatan jarak jauh.

Ngecas DC, di sisi anu sanés, bakal mastikeun anjeun ngecas EV anjeun dina laju anu langkung gancang, ngamungkinkeun anjeun gaduh langkung kalenturan sareng waktos.Pikeun tujuan ieu, seueur tempat umum anu nawiskeun stasiun ngecas mobil listrik ayeuna nawiskeun palabuhan ngecas DC pikeun EV.

Naon anu kedah urang pilih di Imah atanapi Stasiun Ngecas Umum?

Kaseueuran mobil EV ayeuna diwangun ku stasiun ngecas Level 1, nyaéta gaduh arus ngecas 12A 120V.Hal ieu ngamungkinkeun mobil bisa ngeusi batre ti outlet somah baku.Tapi ieu langkung cocog pikeun anu gaduh mobil hibrid atanapi henteu seueur ngarambat.Upami anjeun ngarambat sacara éksténsif, langkung saé masang stasiun ngecas EV anu aya di Level 2. Tingkat ieu hartosna anjeun tiasa ngecas EV anjeun salami 10 jam anu bakal nutupan 100 mil atanapi langkung per rentang kendaraan sareng Level 2 gaduh 16A 240V.Ogé, gaduh titik ngecas AC di bumi hartosna anjeun tiasa nganggo sistem anu tos aya pikeun ngecas mobil anjeun tanpa kedah ngadamel seueur paningkatan.Éta ogé langkung handap tina ngecas DC.Lantaran kitu di imah pilih, stasiun ngecas AC, bari di publik buka port ngecas DC.

Di tempat umum, langkung saé gaduh palabuhan ngecas DC sabab DC ngajamin ngecas gancang tina mobil listrik.Jeung kebangkitan EV di jalan DC ngecas palabuhan bakal ngidinan leuwih mobil meunang muatan dina stasiun ngecas.

Naha Konektor Pangecas AC cocog sareng inlet EV kuring?

Pikeun nyumponan standar ngecas global, pangecas Delta AC nganggo sababaraha jinis konektor ngecas, kalebet SAE J1772, IEC 62196-2 Type 2, sareng GB/T.Ieu mangrupikeun standar ngecas global sareng bakal cocog sareng mayoritas EV anu sayogi ayeuna.

SAE J1772 umum di Amérika Serikat sareng Jepang sedengkeun IEC 62196-2 Tipe 2 umum di Éropa sareng Asia Tenggara.GB / T nyaéta standar nasional dipaké di Cina.

Naha Konektor Pangecas DC cocog sareng Soket inlet Mobil EV kuring?

Pangecas DC nganggo sababaraha jinis konektor ngecas pikeun nyumponan standar ngecas global, kalebet CCS1, CCS2, CHAdeMO, sareng GB/T 20234.3.

CCS1 umum di Amérika Serikat sareng CCS2 diadopsi sacara lega di Éropa sareng Asia Tenggara.CHAdeMO dianggo ku pabrik EV Jepang sareng GB / T mangrupikeun standar nasional anu dianggo di Cina.

Pangecas EV Mana Anu Kudu Dipilih?

Ieu gumantung kana kaayaan anjeun.Pangecas DC gancang cocog pikeun kasus dimana anjeun kedah ngecas EV anjeun gancang, sapertos di stasiun ngecas jalan raya antar kota atanapi tempat istirahat.Pangecas AC cocog pikeun tempat anjeun cicing langkung lami, sapertos tempat damel, mall balanja, bioskop sareng di bumi.

Sabaraha lami kanggo ngecas Kendaraan Listrik?

Aya tilu jinis pilihan ngecas:
• ngecas Imah - 6-8 * jam.
• ngecas umum - 2-6 * jam.
• Ngecas Gancang nyandak sakedik 25 * menit pikeun ngahontal muatan 80%.
Alatan tipena béda jeung ukuran batré mobil listrik, kali ieu bisa rupa-rupa.

Dimana Titik Muatan Imah Dipasang?

The Home Charge Point dipasang dina témbok éksternal deukeut tempat anjeun parkir mobil anjeun.Kanggo sabagéan ageung imah ieu tiasa gampang dipasang.Nanging upami anjeun cicing di apartemen tanpa tempat parkir anjeun nyalira, atanapi di bumi bertingkat kalayan jalan satapak umum di panto payun anjeun tiasa sesah dipasang titik muatan.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami