Stasiun ngisi daya EV
Stasiun Pengisian FAST DC
Ndeleng Liyane
tikus mouse-mudhun
PORTABLE EV CHARGER
16A 32A 40A
kita
pangisi daya ev portabel
PORTABLE EV CHARGER
PORTABLE EV CHARGER
Ndeleng Liyane
Stasiun Pengisian EV
7KW 11KW 22KW
EV_charger_wallbox-11
EV wallbox
Stasiun Pengisian EV
Stasiun Pengisian EV
Ndeleng Liyane
MODUL EV CHARGER
20kW 30kW 40kW 50kW 60kW
asdas
modul pangisi daya
MODUL EV CHARGER
MODUL EV CHARGER
Ndeleng Liyane
Stasiun Pengisi Daya DC
60KW 90KW 120KW 150KW 180KW 200KW 240KW
Stasiun Pengisi Daya 180KW DC
stasiun pangisi daya DC
Stasiun Pengisi Daya DC
Stasiun Pengisi Daya DC
Ndeleng Liyane
WELCOME KANGGO

MIDA GROUP

Shanghai Mida Cable Group Limited anak perusahaan Shanghai Mida EV Power Co., Ltd. lan Shenzhen Mida EV Power Co., Ltd. Shanghai Mida New Energy Co., Ltd.
Minangka produsen EVSE profesional, MIDA Group fokus kanggo nyedhiyakake peralatan pangisian daya profesional sing luwih aman, efisien lan luwih stabil.
dolanan-btn
X
PRODUK UTAMA
Sinau babagan produk Zhu Lei, supaya sampeyan bisa nemokake produk sing dikarepake
20KW 30KW 40KW EV Charger Modul kanggo DC Charger Station
    • Kapadhetan daya sing luwih dhuwur
    • Range daya konstan sing luwih akeh
    • Efisiensi konversi sing luwih dhuwur
    • Modul Daya Dipendhem Cairan
    • Modul Daya AC DC bidirectional
    • Reliabilitas sing luwih dhuwur lan swara sing luwih murah
    • 20kw, 30kw, 40kw, 50kw, 60kw modul pengisian
Ndeleng Liyane
DC-charger-daya-modul
CCS1 CCS2 GBT Jepang CHAdeMO Plug 125A 150A 200A DC Konektor Pengisian Cepat untuk EV Nissan Leaf
    • Pangisi daya cepet DC sing dipercaya saka sumber daya DC
    • Tesla NACS & CCS1 & CCS2 & GB/T & CHAdeMO Plug
    • 80A, 125A, 150A, 200A, 250A, 300A, 350A, 375A, 500A
    • Tekan & RoHS Certified
    • JEVSG 105 manut
    • UL, TUV, tandha CE lan (versi Eropa)
Ndeleng Liyane
Konektor Pengisi Daya DC
Stasiun Pengisi Daya DC 120kw 180kw 240kw
    • Stasiun Pengisian DC Multi-standar
    • Konfigurasi fleksibel 60kW, 90kW, 120kW DC + 22kW, 44kW AC
    • Ndhukung CCS, CHAdeMO, GB/T, lan pengisian daya AC Tipe 2
    • Ethernet, Wi-Fi, sambungan 4G
    • OCPP 1.6J & OCPP 2.0
    • Pangisian daya cerdas ndhukung keseimbangan beban dinamis
Ndeleng Liyane
Stasiun Pengisi Daya DC
20kw 30kw 40kw 60kw Wallbox DC Pangisi daya Cepet
    • Wallbox DC Fast Charger
    • Tembok tembok utawa pedestal mount
    • Ndhukung rong kendaraan bebarengan ngisi daya
    • Konektor SAE Combo, CHAdeMO, utawa GBT opsional
    • OCPP 1.6J & OCPP 2.0
Ndeleng Liyane
Wallbox DC Fast Charger
WARTA KORPORAT
Pasar Modul Pengisian EV China kanggo Stasiun Pengisi Daya Mobil Listrik
Pasar Modul Pengisian EV Peningkatan volume penjualan modul pangisian daya sing signifikan nyebabake rap...
24-04-15 Ndeleng Liyane
Konektor NACS Plug Pengisian Tesla
Konektor NACS Plug Pangisian Daya Tesla Sajrone sawetara wulan kepungkur, ana sing nggegirisi, nanging ...
23-11-23 Ndeleng Liyane
Nganyarke Plug Tesla NACS dadi Output 400kW ing Jaringan Pengisian Super-Alliance
Tesla NACS Plug Nganyarke dadi Output 400-kW ing Super-Alliance Charging Network Tesla NACS Charging Hero NACS J3400 Plu...
23-11-23 Ndeleng Liyane
Ndeleng Liyane
pitakon_bg
GABUNGAN KAMI SEBAGAI PELANGGAN UTAWA MITRA
KONTAK SAIKIpesen

Ninggalake pesen sampeyan:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita